Lone Traveler Manifesztó

Sziasztok! Balázs vagyok a Lone Traveler alapítója és főszerkesztője, a csináld-magad utazás szerelmese. 

Számomra az utazás élménye nem feltétlenül a tipikus turistalátványosságokban csúcsosodik ki. Néhol egyéni történetekben, máskor az eltérő kúltúrális különbségek megismerésében és néha pedig egy-egy egészen rendkívüli kalandban. Úgy érzem, hogy minden hely ezen bolygón, függetlenül attól, hogy milyen kicsi, megközelíthetetlen, kevéssé ismert vagy ikonikus, ad valamit, amit érdemes megismerni és el lehet mesélni. 

“LÁSS VILÁGOT ÉS SZEREZZ ÉLMÉNYEKET, HOGY AZTÁN MEGOSZDHASD A TÖRTÉNETEIDET.”

Az elmúlt három évben rengeteg kalandban volt részem. Megjártam Csernobilt, tanítottam Kambodzsában, fehér cápákkal merültem Dél-Afrikában, megtanultam szörfözni Indonéziában és haladó szinten vizsgáztam búvárkodásból Thaiföldön. 

A Lone Traveler-t azért hoztam létre, hogy ezen kalandok és utazások alatt szerzett tapasztalataim alapján inspirációt, illetve útmutatást nyújtsak másoknak a minket körülvevő kúltúrális és természeti sokszínűség bemutatásával. 

Ha kérdéseid vannak, visszajelzést vagy ötleteket szeretnél megosztani, kérlek használd a kapcsolat űrlapot vagy küldj egy üzenetet az [email protected] címre.